Το υγρό πόσιμο κολλαγόνο μας κάνει καλό!



Ότι καλύτερο για τις αρθρώσεις και τα οστά


Το υδρολυμένο κολλαγόνο αποτελεί μοναδικό «πολυδιορθωτή» και ανανεωτή των αρθρώσεων αφού:

1.   Βοηθά στην ανάπλαση του χόνδρου

2.   Λιπαίνει με φυσικό τρόπο τις αρθρώσεις

3.   Μειώνει τον πόνο και τις φλεγμονές των αρθρώσεων

4.   Μειώνει τη δυσκαμψία των αρθρώσεων

5.   Αποτελεί πρωταρχικό δομικό στοιχείο των γερών αρθρώσεων και οστών


Η εξαιρετικά αποτελεσματική δράση του Collagen Pro-Active οφείλεται στο γεγονός ότι αποδεδειγμένα ενεργοποιεί ειδικά κύτταρα του οργανισμού που ονομάζονται χονδροκύτταρα. Tα χονδροκύτταρα είναι υπεύθυνα για τη μεταβολική συντήρηση της εξωκυττάριας ύλης και ελέγχουν το ρυθμό αναγέννησης χόνδρου στις αρθρώσεις και ανιχνεύουν τις αλλαγές στη σύνθεσή του. Μελέτες έχουν δείξει ότι το υδρολυμένο κολλαγόνο Collagen Pro-Active αυξάνει τη συγκέντρωση του κολλαγόνου τύπου ΙΙ και των πρωτεογλυκανών μέσω αυτής της ενεργοποίησης των χονδροκυττάρων. Πριν περάσουν 2-3 μήνες θα νιώσετε μεγάλη βελτίωση και ελευθερία στις κινήσεις σας.

Φαίνεται πως τα πεπτίδια του υδρολυμένου κολλαγόνου διεγείρουν την δραστηριότητα των οστεοβλαστών (ουσία που κτίζει τα οστά) χωρίς όμως παραλληλα να διεγείρουν τη δραστηριότητα των οστεοκλαστών (ουσία που αποδομεί τα οστά).



Με καθημερινή λήψη μίας δόσης υγρού πόσιμου κολλαγόνου Collagen ProActive επιτυγχάνουμε να αυξήσουμε την οστική μας πυκνότητα και να δυναμώσουμε άμεσα και τις αρθρώσεις και τα οστά μας.



Κάνει καλό στους συνδέσμους

Το υδρολυμένο κολλαγόνο Collagen Pro-Active μειώνει τους πόνους στους συνδέσμους, ιδιαίτερα σε όσους έχουν έντονα συμπτώματα. Αυτό συμβαίνει γιατί το υδρολυμένο κολλαγόνο συσσωρεύεται στους χόνδρους και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου από τα χονδροκύτταρα.

Το Collagen Pro-Active αποτελεί το μοναδικό προϊόν με προστασία ευρεσιτεχνίας στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για την αναγέννηση του χόνδρου.


Βοηθάει το κυκλοφορικό

Όσο περισσότερο κολλαγόνο διαθέτει ο οργανισμός μας, τόσο καλύτερη κυκλοφορία του αίματος έχουμε. Το υγρό πόσιμο κολλαγόνο Collagen Pro-Active ενισχύει την ποσότητα του κολλαγόνου στα αιμοφόρα αγγεία, τα οποία αποτελούνται στο σύνολο τους από κολλαγόνο και ελαστίνη. ‘Ετσι, η αύξηση της διαθέσιμης ποσότητας κολλαγόνου στα αιμοφόρα αγγεία συμβάλλει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος.


Μειώνει την τριχόπτωση

Εκτός από το μαγνήσιο και τις βιταμίνες Β1, Β2, Β5 και Β6, το υγρό πόσιμο κολλαγόνο Collagen Pro-Active περιέχει το πυρίτιο, που είναι δομικό στοιχείο της τρίχας. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι η μοναδική φόρμουλα του Collagen Pro-Active περιορίζει σημαντικά το φαινόμενο της τριχόπτωσης, πριν καν καταναλωθεί το πρώτο μπουκάλι!

Στους τρείς με τέσσερις μήνες, όχι μόνο έχει σταματήσει τελείως η τριχόπτωση, αλλά έχουν αναφερθεί και πολλές περιπτώσεις ατόμων που απέκτησαν και νέες φύτρες!

Ακόμα όμως και όσοι δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα τριχόπτωσης, θα ωφεληθούν πολλαπλά από τη λήψη του Collagen Pro-Active, βλέποντας τα μαλλιά τους να γίνονται κάθε μέρα πολύ πιο δυνατά και λαμπερά. Είναι αξιοσημείωτο ότι σε κάποιες περιπτώσεις – και ειδικά στις νεότερες ηλικίες -  έχει παρατηρηθεί ακόμα και περιορισμός των γκρίζων μαλλιών!


Καταπολεμά την ουλίτιδα

Τα ούλα μας, όπως μας αναφέρει ο Οδοντίατρος κύριος Δημήτρης Σελλής, αποτελούνται και από συνδετικές ίνες κολλαγόνου. Έχει διαπιστωθεί ότι ασθενείς με έντονο πρόβλημα ουλίτιδας που κατανάλωσαν το Collagen Pro-Active σε συνδυασμό με οδοντιατρική θεραπεία, εξάλειψαν ή περιόρισαν σε σημαντικό βαθμό τη συμπτωματολογία της ουλίτιδας.


Συμβάλλει στην αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων και ψωρίασης

Παρά το γεγονός ότι το κολλαγόνο δεν είναι φάρμακο κατά της ψωρίασης, λειτουργεί επικουρικά στην καταπολέμησή της με δύο τρόπους:

1.   Η ψωρίαση, όπως και πολλές δερματικές παθήσεις, συνήθως εκδηλώνονται ως σύμπτωμα μίας ψυχοσωματικής ασθένειας προερχόμενης από το άγχος, την κούραση και τη στεναχώρια. Η σύνθεση του Collagen Pro Active αποτελείται και από δύο βασικά φυσικά «ηρεμιστικά»: τις βιταμίνες Β και το μαγνήσιο.  Ο μοναδικός αυτός συνδυασμός βιταμινών Β και μαγνησίου ηρεμεί πολύ τον οργανισμό μας με απόλυτα φυσικό τρόπο μειώνοντας την έξαρση των συμπτωμάτων.

2.   Επειδή η βασική λειτουργία του κολλαγόνου πάνω στον οργανισμό μας είναι η ανασύσταση όλων των ιστών - ειδικά του δέρματος – το Collagen Pro-Active έχει άμεσα θετική επίδραση στην επούλωση της συγκεκριμένης περιοχής του δέρματος που παρουσιάζει συμπτωματολογία.
Πηγή : collagenpower.gr


Σας άρεσε το άρθρο;
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!
Δείτε τις αναρτήσεις μου στο Face Book κλικ εδώ!
Για επικοινωνία κλικ εδώ!