ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ NEWSTART

Τα προγράμματα υγείας που παρουσιάζει ο Δρ.Κων/νος Μουρούτης έχουν να κάνουν με την απόκτηση πλήρους ελευθερίας από την ιατρική εκμετάλλευση και τον προσωπικό έλεγχο στην υγεία σας. Αυτοί οι στόχοι κατορθώνονται όταν οι συμμετάσχοντες βαθμιαία απομακρύνονται από την μη- αναγκαία φαρμακευτική αγωγή, αποφεύγοντας τις χειρουργικές επεμβάσεις, και ανακτώντας την χαμένη υγεία ,ευεξία και ομορφιά.»Μόνο οι άρρωστοι βλέπουν και πάνε στους ιατρούς» λέει ο Δρ. Μουρούτης. «’Ενας υγιής άνθρωπος ποτέ».

Προσωπική φροντίδα, μέριμνα και θεραπευτική υποστήριξη παρέχεται προσωπικά από τον Δρ.Μουρούτη σε κάθενα συμμετάσχοντα.Η παρακολούθηση και συμμετοχή στο πρόγραμμα υγείας αποτελεί εφαλτήριο & προυπόθεση για να υπάρξει επικοινωνία με τον Δρ. Μουρούτη και αποκατάσταση της υγείας. Δεν υπάρχουν «κρυμμένες» συνταγές, φόρμουλες ή άλλες «εναλλακτικές» παρεμβάσεις στη διαδικασία της επαναφοράς της υγείας. Τα αποτελέσματα έπονται από την γαλούχηση στα δεδομένα της ΥΠΟΔΟΜΗΣ της υγείας όπως, μια πολύ θρεπτική φυτοφαγική διατροφή, εξάσκηση, καθαρό αέρα, άπλετο ηλιακό φώς, εντρύφηση σε υγιεινές συνήθειες, ανάπαυση. Περισσότερο από όλα, Η ΕΠΙΔΟΜΗ της υγείας που είναι η κατανόηση, διερεύνηση και αποκάλυψη κατά τη διάρκεια των καθημερινών διαλέξεων, μέσω των καινούργιων επιστημονικών δεδομένων, της Παρουσίας, Πεμπτουσίας και Παρέμβασης της Δύναμης του Δημιουργού υπό τη μορφή της Απόλυτης, Ανιδιοτελούς και Αστείρευτης Αγάπης.
Επειδή δυστυχώς αυτά δεν μπορούν να επιτευχθούν από τους ανθρώπους από μόνοι τους, το 7ήμερο πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να τα επιτύχετε!!
Οι περισσότεροι συμμετάσχοντες αναφέρουν στον Δρ. Μουρούτη & τους συνεργάτες του ότι, σε λιγότερο από 7 ημέρες νιώθουν πάρα πολύ καλύτερα, υπάρχει απώλεια βάρους(περίπου 1 κιλό την εβδομάδα) παρόλο που γεύονται απεριόριστες ποσότητες από τον φυτοφαγικό μπουφέ. Μεγάλες βελτιώσεις λαμβάνουν χώρα στο θέμα της ρύθμισης του διαβήτη, στα τριγλυκερίδια, χοληστερίνη, υπέρταση, αρθριτικές παθήσεις και στον καρκίνο!!(Δες σχόλια για «ιστορίες επιτυχίας»)
Ένα μεγάλο ποσοστό(80%) είναι σε θέση να διακόψουν τη φαρμακευτική τους αγωγή για την υπέρταση, τον διαβήτη, την αρθρίτιδα, την χοληστερίνη, την δυσπεψία και δυσκοιλιότητα και μια πλείαδα άλλων ασθενειών όπως σκλήρυνση κατά πλάκας, απομυελύνωση, ερηθυματώδη λύκο (πάντα σε συνενόηση με τον θεράποντα ιατρό και κατόπιν εξετάσεων που πραγματοποιούνται από αυτόν και επιβεβαίωση της βελτίωσης της νόσου).
Μια άλλη σημαντική παράμετρος του προγράμματος, που δίνεται μέγιστη έμφαση είναι η κατανόηση από τους συμμετάσχοντες των προβλημάτων υγείας τους και η διαδικασία επίλυσης αυτών. Αυτοί που ενδιαφέρονται αληθινά, κατά την διάρκεια των 3 καθημερινών διαλέξεων, έχουν την μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν σύγχρονες ιατρικές και επιστημονικές ανακαλύψεις, έρευνες και αποτελέσματα αυτών, γευόμενοι με αυτόν τον τρόπο, μια μινιατούρα πανεπιστημιακής εκπαίδευσης όπως ο Δρ. Μουρούτης παρέχει στους φοιτητές του στο Πανεπιστήμιο που διδάσκει!!
Οι άνθρωποι ανησυχούν πολλές φορές ότι ο προσωπικός ιατρός τους θα αναστατωθεί αν σταματήσουν τα φάρμακα τους. Δεν θα πρέπει να ανησυχούν. Όπως είπαμε , οι άρρωστοι παίρνουν φάρμακα , όχι οι υγιείς!! Ο Δρ. Μουρούτης φροντίζει προσωπικά οι συμετάσχοντες όταν και όποτε είναι αναγκαίο, να κάνουν μια « ήπια» μετάβαση από την «εξάρτηση» των φαρμάκων στην ελευθερία της υγείας.

Σας περιμένουμε για να σας βοηθήσουμε να ανακτήσετε την ελευθερία στην υγεία σας!!

Με εκτίμηση,

Οι συνεργάτες και το προσωπικό του NEWSTART
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:Για οποιαδήποτε πληροφόρία για επίτευξη ομιλιών,σεμιναρίων,διαλέξεων και ημερίδων παρακαλείστε όπως επικοινωνείτε με την γραμματεια του Ινστιτούτου και την Κα Νίκη Σαρακασίδη -Ζαππίδη .


Τηλέφωνα επικοινωνίας: 698 9383423

E-mail:elpiniki_z@msn.com 

"Ζήσε τη ζωή" - 25ο Βιωματικό πρόγραμμα υγείας ΝΕWSTART


Φίλοι & φίλες μας! Με πολύ κόπο,μόχθο και συναισθηματική εμπλοκή,ολοκληρωθήκε το 25ο πρόγραμμα υγείας NEWSTART στο Ελατοχώρι Πιερίας.Για μι αεβδομάδα 40 και πλεον ,πολύτιμες για μας , ψυχές, άκουσαν,είδαν, πιστεψαν ,εμβιώσαν και έπραξαν τα Καλά Νέα για την υγεία τους.Γευόμενοι καθημερινά όχι μονο τις απολαυσεις της ζωής απο την γαστριμαργία της φυτοφαγίας,αλλά πιότερο,απο το μεγαλείο της εμφώλευσης στην Ομορφιά,Καλόσύνη και ΑΛήθεια της Υπερτατης Αγάπης εκ μέρους του Δημιουργού απένταντι στο παιδί Του..Με λιτό,επιστημονικό και άρτια ανθρώπινο τρόπο και μέσα, δόθηκε ίσως ενα μηνυμα που σκοπό είχε να καταδειξει το μεγεθος της Δύναμης της Αγάπης επι του ανθρωπίνου γονιδιώματος.Θα χαρούμε να σας δούμε στο επόμενο πλεον ελεύθερο,πρόγραμμα υγείας που διοργανώνουμε!

Τα Βιωματικά Προγράμματα Υγείας NEWSTART έχουν σκοπό και στόχο να ενημερώσουν μέσω της βιωματικής εμπειρίας τους συμμετέχοντες για τις αρχές που διέπουν τόσο την πρόληψη όσο και την αποκατάσταση του πολυτιμότερου αγαθού, της Υγείας, βιολογικό/κοινωνικό όπως και ψυχικό/πνευματικό επίπεδο.
Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία στις επτά ημέρες που διαρκεί το πρόγραμμα να βιώσουν ένα νέο τρόπο ζωής και να κάνουν βήματα προς την υγεία και γενικότερη ευεξία στην καθημερινή τους εντρύφηση.
Τα θέματα Υγείας παρουσιάζει ο Δρ. Κωνσταντίνος Μουρούτης ο οποίος στηρίζεται από ομάδα συνεργατών οι οποίοι, είναι εθελοντές με επαγγελματική κατάρτιση στην νοσηλευτική, στην ψυχολογία υγείας, στην συμβουλευτική, διατροφολογία και στην προληπτική υγεία.
Τα προγράμματα υγείας μέχρι τώρα έλαβαν χώρα στην Ελλάδα & Κύπρο και για τη χρονιά του 2013-2014 θα πραγματοποιηθούν στην ορεινή περιοχή του Ελατοχωρίου,στα Πιέρια όρη, έναν από τους τελευταίους τόπους με παρθενικό πράσινο και αμόλυντο περιβάλλον.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Για περαιτέρω πληροφορίες των προγραμμάτων παρακαλείστε όπως επικοινωνήσετε με την
Κα Μαρία Βούλγαρη-Μουρούτη  -  Τηλ (0030-23510) – 31419 & 0030 6976584960
E-mail : mariamouroutis@hotmail.com & DrMouroutis@gmail.com
Για οποιαδήποτε πληροφόρία για επίτευξη ομιλιών,σεμιναρίων,διαλέξεων και ημερίδων παρακαλείστε όπως επικοινωνείτε με την γραμματεια του Ινστιτούτου  και την Κα Νίκη Σαρακασίδη -Ζαππίδη .
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 698 9383423
E-mail:elpiniki_z@msn.com

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ!!

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ & ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ !!
Αν αληθινά ποθείτε……
Να αναστρέψετε τον διαβήτη σας…
Να αποκαταστήσετε την «καρδούλα» σας…
Να ανακουφιστείτε από την αρθρίτιδα που σας ταλαιπωρεί…
Να δυναμώσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα…
Να χάσετε μια και για πάντα το ανεπιθύμητο βάρος…
Να ρίξετε την χοληστερίνη…
Να αυξήσετε την ενεργητικότητα σας…..
Να αναζωπυρώσετε την ζωτική σας δυναμικότητα..
Να αποκτήσετε νόημα & σημασία στη Ζωή..
Να νιώσετε & να γνωρίσετε την Δύναμη του Θεού..
Τότε…..
Κάνετε  Μια Καινούργια Αρχή στη ζωή σας!!
Σας περιμένουμε

Παρακάτω υπάρχουν οι ημερομηνίες για τα προγράμματα υγείας στο 2013
Δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή(τουλάχιστον 2 μήνες νωρίτερα) για το ανάλογο πρόγραμμα υγείας για το 2013!!
  • 1)14-21 Απριλίου-ΑΞΙΖΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ-Ελατοχώρι-25 Βιωμaτικό NEWSTART-(ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ!!)
  • 2) 19-26 Μαίου- ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΖΩΗ-Ορεινή Ναυπακτία!-26 Βιωματικό NEWSTART
  • 3) 14-21 Ιουλίου-ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ-Ελατοχώρι-27 Βιωματικό NEWSTART
  • 4) 18-25 Αυγούστου-ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ-Ελατοχώρι-28 Βιωματικό NEWSTART
  • 5) 8-15 Σεπτεμβρίου- ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΕΣ&ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ-Ελατοχώρι- 29 Βιωματικό NEWSTART


Πληροφορίες
Κα Μαρία Μουρούτη  -  Τηλ: 0030-23510-31419  –  00306976584960
E-mail : mariamouroutis@hotmail.com & DrMouroutis@gmail.com